Activeer de nieuwe Kwibuss voor jouw organisatie 🌟

Zo schakel je om voor jouw organisatie

Maak ieders werk eenvoudiger en prettiger: activeer de nieuwe Kwibuss voor alle gebruikers in jouw organisatie. Volg deze stappen om de knop om te zetten.
  1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen. Je komt terecht op de pagina met Organisatie-instellingen,
  2. Klik op het tabblad "De nieuwe Kwibuss",
  3. Vink aan "Activeer de nieuwe Kwibuss",
  4. Klik onderaan op de knop "Bewaren".

Geniet van de nieuwe Kwibuss! πŸ™‚

Al je collega's zien nu ook de nieuwe Kwibuss als ze inloggen.

Zet de knop om vanuit Kwibuss 3.0

Zit je zelf nog in de oude Kwibuss? Geen probleem, ook daar kun je de knop omzetten. Ga eerst naar de organisatie-instellingen via het tandwieltje, rechtsboven in beeld.

1. Scroll naar onder op die pagina,
  2. Zet het vinkje aan bij Gebruik de nieuwe versie van Kwibuss,
  3. Klik op wijzigingen bewaren en...

Geniet van de nieuwe Kwibuss! πŸ™‚

Al je collega's zien nu ook de nieuwe Kwibuss als ze inloggen.