Problemen met wachtwoord vergeten

Heb je problemen met inloggen en lukt het na het aanpassen van je wachtwoord toch niet om in te loggen? Dan hier een paar aanwijzingen:

Tip 1: maak het wachtwoord zichtbaar

Het wachtwoord kiezen doe je door het zelf in te typen, dus een kleine tikfout is zo gemaakt. Zonder dat je die ziet, want het wachtwoord is standaard verborgen. Met het oogje kun je het wachtwoord even zichtbaar maken.

Tip 2: Controleer hoofdletters en kleine letters

Sommige toetsenborden zetten aan het begin automatisch een hoofdletter. Zeker telefoons hebben die neiging. Controleer bij het intypen van je wachtwoord of je inderdaad met de juiste letter begint.

Staat de Caps Lock aan? Kwibuss is nogal hoofdlettergevoelig, dus het maakt zeker uit of je hoofdletters of kleine letters gebruikt.

Tip 3: gebruik je dezelfde bijzondere tekens?

Misschien pas je het wachtwoord aan op je computer en probeer je daarna in te loggen op je telefoon. Soms verschillen de toetsenborden iets. Een bepaald teken is anders op de telefoon dan op je laptop, maar lijkt het hetzelfde? Bijvoorbeeld een van deze komma's: ' vs `