Locaties & Groepen

Melden doe je op locatie en nog preciezer; per groep. Daarom wil Kwibuss graag weten welke locatie je hebt en welke groepen bij iedere locatie horen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit in kunt richten.

Voor wie?

Biebbeheerders en Meldpuntbeheerders kunnen locaties & groepen aanmaken en wijzigen.

Hoe werkt het?

Stap 1. Via "iedereen" ga je naar "locaties & groepen"

Stap 2. Nu kun je nieuwe locaties en/of groepen toevoegen (zie 1), ofwel bestaande locaties en groepen aanpassen middels het grijze potloodje (zie 3.). Het ingevoerde groepenoverzicht per locatie kun je uitklappen door op het driehoekje te klikken (zie 2). Verwijderen van een groep of locatie doe je met het kruisje dat erachter staat.

Stap 3. Ben je klaar met je wijzigingen of aanvullingen? Vergeet dan niet de wijzigingen op te slaan met de groene knop!