Je persoonlijke profiel beheren

Iedere gebruiker heeft binnen Kwibuss een persoonlijke profielpagina. Dat is niet alleen handig omdat je daarmee goed zichtbaar bent voor collega's, maar vooral ook omdat je daarmee zelf je persoonlijke instellingen naar eigen inzicht kunt instellen. We leggen je graag uit hoe het werkt, de systeembeheerder heb je daarbij niet nodig!

Hoe ga je te werk?

Om je eigen profiel te beheren, ga je naar "Profiel aanpassen"

Vervolgens heb je de mogelijkheid om drie onderdelen van je profiel anders in te stellen:

1. Persoonlijke gegevens

Hier kun jij je persoonlijke informatie veranderen. Naast je naam kun je ook een ander e-mailadres opgeven en jouw pasfoto in je profiel zetten.

Schermafbeelding_2013-04-18_om_15.34.24.png

2. Aanmeldgegevens

Hiermee beheer je zelf je inloggegevens voor Kwibuss. Misschien vind je het gekozen wachtwoord toch moeilijk te onthouden en blijft een andere beter in je gedachten zitten? Geen punt, je past het zelf in handomdraai aan!

Schermafbeelding_2013-04-18_om_15.34.48.png

3. Mailalerts

Kwibuss die met je meedenkt en je op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes? Dat is pas handig! Jij kunt zelf bepalen wanneer Kwibuss jou moet informeren. Dat doe je door een of meerdere opties aan te vinken.

De keuzemogelijkheden die in je profiel staan, zijn afhankelijk van de rechten die je toegekend hebt gekregen. Onderstaand alle mogelijkheden die Kwibuss je op dit moment te bieden heeft.

Tot slot: sla het op!

Vergeet vooral niet je gewijzigde instellingen op te slaan door op de groene knop "Profiel bewaren" te klikken :-)

Schermafbeelding_2013-04-18_om_15.22.21.png

Heeft dit je vraag beantwoord? Dank je voor de feedback Er was een probleem bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog een keer.

Antwoord nog niet gevonden? Neem contact op Neem contact op