Document verplaatsen naar ander boek of hoofdstuk.

Kwibuss is geen stilstaand handboek, maar juist voortdurend in beweging. Er komen boeken en hoofdstukken bij, andere verdwijnen weer. Maar wat doe je met de documenten die erin staan? Die kun je eenvoudig verplaatsen van het ene naar het andere hoofdstuk of boek. Lees hieronder hoe.

Door wie?

Biebbeheerders kunnen documenten verplaatsen.

Hoe ga je te werk?

1. Navigeer naar het document dat je wilt verplaatsen.

2. Aan de rechterkant van de pagina zie je allerlei extra informatie bij dit document, waaronder "Te lezen in deze boeken". daaronder staan de boektitels waarin dit document te vinden is. Klik op "Te lezen in deze boeken". document_telezenindezeboeken.png

3. In het scherm dat verschijnt zie je alle Boeken uit de Bieb. document_boeken.png

4. Klik op de boektitel om het boek 'uit te klappen' en alle hoofdstukken te zien. document_hoofdstuk.png

5. Vink vervolgens één of meerdere hoofdstukken aan, waarin dit document moet verschijnen.

6. Vink het hoofdstuk uit, waar dit document niet meer in mag verschijnen.

7. Tenslotte, klik onderaan op 'Wijzigingen bewaren'. document_bewaren.png

Resultaat

Het document staat nu niet meer in de boeken of hoofdstukken die je hebt uitgevinkt, en is toegevoegd aan de hoofdstukken die je hebt aangevinkt.