Laat van je horen; plaats een opmerking!

Je herkent dit vast wel: je leest een werkinstructie en wilt daarop reageren. Met een vraag, aanvulling of om je collega op een typfout te wijzen. Stuk-voor-stuk hele waardevolle feedback waarmee de organisatie verder kan verbeteren. Binnen Kwibuss kan iedere gebruiker een digitale post-it plakken bij een document. Hier leggen we uit hoe dat in z'n werk gaat!

Hoe werkt 't?

1. Klik bij het betreffende document op de spraakballonnetjes.

2. Door op "maak een opmerking" te klikken open je een tekstvlak waar jij je vraag, reactie of aanvulling kunt typen. Plaats je opmerking met de groene knop.

3. Succes! Je opmerking is geplaatst. Je kunt de tijdlijn verlaten door op het kruisje te klikken.

4. Je opmerking staat nu bij het betreffende document, maar dat is nog niet alles. Alle biebbeheerders kunnen je opmerking per mail per mail ontvangen zodat zij direct op de hoogte zijn. Daarnaast wordt je opmerking ook op het prikbord gepubliceerd en blijft deze voor collega's zichtbaar op de tijdlijn van het document.