Persoonlijke favorieten altijd onder handbereik

Bij het ene document in Kwibuss kom je vaker terug, dan het andere. Dan kan het handig zijn om die direct onder handbereik te hebben. Met je persoonlijke favorietenoverzicht in Kwibuss is dat zo geregeld!

Voor wie?

Iedere gebruiker binnen Kwibuss kan zijn of haar eigen favorietenlijst samenstellen.

Hoe ga je te werk?

Persoonlijke favorieten kun jij laten stralen, de sterretjes in Kwibuss geven daarmee de sleutel tot je eigen favorietenlijst :-)

1. Open het boek van je favoriete document en ga naar het bijbehorende hoofdstuk.

2. Klik op het sterretje achter het document dat je op wilt nemen in je favorietenlijst. Het sterretje wordt nu geel, een teken dat het document is toegevoegd aan je persoonlijke favorieten.

3. Nadat jij je eerste favoriete document hebt gemaakt, verschijnt er een directe toegang naar je persoonlijke favorieten op de rechterzijde van je Prikbord:

Schermafbeelding 2013-02-20 om 17.19.32.png

4. Ook vanuit de Bieb kun je het favorietenoverzicht benaderen, via het sterretje rechtsboven

Tot slot: "bloemen verwelken, schepen vergaan"

Oftewel; is een document niet langer favoriet, dan kun je het heel gemakkelijk uit je overzicht verwijderen door nogmaals op het gele sterretje te klikken. Het document is daarna niet langer favoriet en staat dan ook niet meer in je favorietenlijst!