Een Boek delen met mensen buiten jouw organisatie

Waarom?

Zo nu en dan wil je ook mensen van buiten je organisatie toegang geven tot jouw Bieb in Kwibuss. Bijvoorbeeld een auditor, een GGD inspecteur of een medewerker van een collega organisatie. Het is mogelijk om hen toegang te geven zonder ze gebruiker van Kwibuss te maken.

Hoe werkt het?

Deze mensen kan je toegang geven tot een specifiek Boek in Kwibuss Bieb. Je kunt ze uitnodigen met hun e-mailadres. De gebruikers ontvangen een mail, loggen in met hun mailadres en zien alleen dit boek dat jij met hen gedeeld hebt. De rest van Kwibuss blijft voor hen onzichtbaar en is niet toegankelijk.

Hoe deel je een boek met anderen?

Stap 1. Ga naar het boek dat je graag wilt delen.

Aan de rechterkant van de pagina zie je de mogelijkheid om het boek te delen. Klik op de link.

Stap 2: Vul de mailadressen in

Na klikken op de link opent het scherm "Delen met anderen". Vul hierin de mailadressen in van de mensen met wie je dit boek wilt delen. Nadat je alle mailadressen hebt ingevoerd klik je op "Wijzigingen bewaren". Op dat moment verstuurt Kwibuss een uitnodiging naar de mailadressen die je hebt ingevuld.

Stap 3. Uitnodigingen worden verstuurd

Deze mensen ontvangen een uitnodiging voor dit boek met jou als afzender. Ze kunnen inloggen met hun mailadres op een unieke link om het boek te bekijken.

Stap 4: Bekijk het gedeelde boek

Vervolgens komen ze op speciale weergave van het boek. De rest van Kwibuss blijft voor hen verborgen.

Boek niet meer delen

Wil je het boek niet meer delen? Toegang ontzeggen is heel eenvoudig door in het scherm "Delen met anderen" de vinkjes achter de betreffende mailadressen uit te vinken en de wijzigingen te bewaren.