Inlogpagina, perfect passend bij jouw huisstijl! 🎨🔑

Laat je collega's zich thuis voelen meteen vanaf het moment dat ze inloggen. Naast de huisstijl pas je ook de inlogpagina met een foto van jouw organisatie. Hoe je dat doet wordt hieronder uitgelegd.

🎨 Kwibuss in je huisstijl

Lees hier hoe je Kwibuss aanpast in de huisstijl van jouw organisatie met jouw kleuren, jouw lettertypes en jouw logo.

De inlogpagina

Op de linker helft van de pagina vind je de inlogvelden voor gebruikersnaam en wachtwoord. De rechterhelft is helemaal gevuld met een mooi passende foto.

Upload een eigen foto

Zo vervang je de foto met een eigen foto.

1. Zoek foto van jouw organisatie uit.
    1. Wellicht heb je zelf een mooie foto of zit er al een passende foto in de huisstijl-kit van jouw organisatie.
    2. Kies een rechtopstaande foto, die past het beste.
    3. De resolutie van de foto kan het beste 800 × 1200 pixels te zijn.
  2. Ga naar "Instellingen" en klik op de tab "Inloggen".

1. Onder de foto klik je op "Kies bestand". Er opent een venster waar je kunt zoeken naar de foto die je wilt gebruiken. Kies een foto en bevestig. De foto wordt nu geüpload .

1. Klik onderaan op "Bewaren" en de inlogpagina is nu helemaal in jullie huisstijl.

Om te controleren of het is gelukt log je even uit. Dan kom je direct op de inlogpagina met de nieuwe foto terecht.