Uitnodiging voor Kwibuss en je wachtwoord kiezen

Uitnodiging voor Kwibuss

Je bent uitgenodigd voor Kwibuss door jouw organisatie en hebt een mail ontvangen. Die mail heeft als onderwerp: Welkom bij Kwibuss! 👋 Je kunt nu je wachtwoord kiezen en hij ziet er zo uit:

Kies je wachtwoord

Als je klikt op de groene knop "Kies je wachtwoord" kom je op de pagina van Kwibuss waar je jouw profiel kunt maken. Vul je voornaam en achternaam in, kies je wachtwoord en klik onderaan op "Account activeren" en klaar! Je bent binnen. Welkom bij Kwibuss 😃