Kwibuss op het beginscherm van je tablet of telefoon

Gebruik je Kwibuss op een tablet of telefoon? Bijvoorbeeld de iPad op de groep of jouw eigen iPhone? Hoe handig zou het zijn om een icoontje in het beginscherm te hebben, waarmee je direct naar Kwibuss kunt!

Hieronder de uitleg voor de iPad

(uitleg voor iPhone, Android tablets en telefoons volgen later)

Kwibuss op de bollenvelden

Je kunt dit heel gemakkelijk op de iPad’s zetten door met de browser Safari naar de inlogpagina van Kwibuss te gaan.

Onderaan tik je op het pijltje. Vervolgens verschijnt een scherm met een aantal mogelijkheden, waarvan je de optie “Zet in beginscherm” kiest.

Het icoontje wordt nu op het beginscherm geplaatst en is klaar voor gebruik.

Veel plezier met Kwibuss op de iPad en iPhone!