Jouw pasfoto in je profiel zetten

Elke gebruiker heeft binnen Kwibuss een persoonlijke profielpagina. Jouw profielpagina kan je opvrolijken met je eigen pasfoto, zodat collega's je meteen herkennen. En het mooie is: dat kan je helemaal zelf doen!

Hoe kan ik een pasfoto plaatsen?

Rechts bovenin beeld, via je eigen naam, ga je naar "Profiel aanpassen".

Onder Persoonlijke gegevens klik je op "Kies je pasfoto"...

... waarna zich een nieuw venster opent.
Kies een afbeelding op je computer. Dat kan een PNG, JPG of GIF zijn.

De afbeelding wordt automatisch geupload waarna je 'm kunt uitknippen tot een vierkante foto.

Tenslotte: klik op Pasfoto bewaren en je profiel is opgevrolijkt met jouw pasfoto.