Functies & rollen beheren

Om het overzicht voor kwaliteitsdocumenten te bewaken en de verantwoordelijkheden goed in beeld te krijgen kan je in Kwibuss de proceseigenaren invoeren. Onder het het kopje Functies & Rollen

Voor wie?

Biebbeheerders mogen deze Functies & Rollen beheren.

Hoe ga je te werk?

1. Rechts bovenaan het Bieb overzicht zie je een tandwieltje.

2. Klik daarop en er verschijnt een scherm met bovenaan Documenttypen en onderaan Functies en Rollen

3. Nieuwe functies en rollen voeg je toe met het invoerveld onderaan, klik na het invullen op de knop Toevoegen en de nieuwe functie staat in de lijst.

4. Wijzigen van functies en rollen kan ook. Ga met de muis over een functie en er verschijnen aan de linkerkant twee rondjes. Klik op het rondje met het potlood en je kan de naam van de functie wijzigen.

5. De volgorde wijzigen doe je door met de muis een functie op te pakken en naar boven of naar beneden te slepen. Laat de muis los op de plek in de lijst waar je deze functie wilt hebben.

6. Verwijderen van een functie of rol kan door rechts op het kruisje te klikken. Alle documenten waaraan deze functie op dat moment is gekoppeld hebben na verwijderen geen toegekende functie of rol meer.

7. Last but not least: klik onderaan op "Wijzigingen bewaren" om alle wijzigingen die je zojuist hebt doorgevoerd te bevestigen.