Kwibuss Berichten, hoe werkt het?

Met Kwibuss Berichten hou je iedereen met een klik op de knop binnen jouw organisatie op de hoogte. Er zijn twee soorten berichten:

  • een algemeen bericht
  • een document aankondiging. 

Algemeen bericht 

Stel, de jaarlijkse externe audit komt er weer aan en je wilt iedereen informeren over de datum en de planning. Je plaatst een bericht op Kwibuss dat direct voor alle gebruikers zichtbaar is op het Prikbord.

Klik op 'Nieuw bericht aan de zijkant van de pagina:

berichten-nieuw.png

 

Je komt dan op de pagina waar je het nieuwe bericht gaat schrijven:

berichten-nieuw-bericht.png

Geef het bericht een passende titel, schrijf het bericht (vergelijkbaar met hoe je anders een email zou sturen), klik op "Plaats dit bericht" en het verschijnt automatisch bij elke gebruiker op het Prikbord. 

 

Document aankondiging

Je hebt het werkinstructie aangepast en wilt iedereen op de hoogte te brengen van de inhoudelijke wijzigingen. Na het wijzigen van hetwerkinstructie in Kwibuss, plaats je direct een aankondiging met daarin de belangrijkste wijzigingen en voorstellen ter implementatie van het stuk.

berichten-kondigaan.png

 

Vervolgens kom je op de pagina waar je jouw bericht schrijft, met onder het berichtveld een directe link naar het document als 'bijlage' bij het bericht. Zo integreer je naadloos een document in een Bericht. 

berichten-kondigaan-nieuw.png

Na plaatsing staat diezelfde link onder het bericht en kunnen medewerkers er op reageren. 

berichten-aankondiging.png

 

Overzicht

Het overzicht van alle geschreven berichten vind je op het Prikbord. Bovenaan zie je het meest recent geschreven bericht, en daaronder twee berichten van daarvoor. Via de link 'Alle berichten' kom je op het totaaloverzicht. 

berichten-overzicht.png

 

Meer informatie over Kwibuss Berichten op http://nieuws.kwibuss.nl/post/33886650197/nieuw-kwibuss-berichten

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk