Een kring is een verzameling gebruikers in Kwibuss, tot zover niets bijzonders zou je denken... Toch wel, want met deze kringen breng je niet alleen mensen samen rond een locatie, werkgroep of activiteit, maar hiermee kun je ook werkelijk heel gericht informatie met elkaar delen. Het is namelijk mogelijk om een bericht of document speciaal aan een kring te richten. Daarmee kunnen alleen gebruikers die onderdeel uitmaken van de kring het bericht of document lezen en daarop reageren.

Genoeg over de mogelijkheden die een Kring met zich meebrengt; eerst moet je weten hoe je Kringen kunt maken :-)

1. Het begint bij "iedereen"

2.Klik op het groene vierkantje met het witte +je

3.Geef de nieuwe Kring een naam en voeg mensen toe aan de kring

4. Heb je de mensen toegevoegd? Maak dan de Kring aan middels de groene knop "Wijzigingen bewaren"

5. Succes, je nieuwe Kring is toegevoegd!

Heeft u het antwoord gevonden?