Bijvoorbeeld zodra een medewerker uit dienst gaat is het niet wenselijk dat hij of zij nog langer toegang heeft tot Kwibuss. Je kan het gebruikersaccount op dat moment uit Kwibuss verwijderen.

Wat wordt er verwijderd?

Alleen het gebruikersprofiel en de toegang tot Kwibuss voor deze gebruiker worden verwijderd.
Al het andere blijft bewaard: bijvoorbeeld Reacties bij Berichten, gemaakte meldingen in Meldpunt, opmerkingen bij Documenten blijven samen met de naam van de gebruiker altijd bestaan.

Door wie?

Gebruiker-beheerders hebben de mogelijkheid om gebruikers te verwijderen.

Hoe ga je te werk?

1. Ga naar het gebruikersprofiel dat je wilt verwijderen.
Aan de rechterkant zie je een prullenbak, klik erop.

2. De waarschuwing die daarna volgt geeft een samenvatting en vraagt om extra bevestiging bij het verwijderen van deze gebruiker. Klik op "Annuleren" om terug te gaan naar het gebruikersprofiel. Klik op "Gebruiker verwijderen" om de gebruiker te verwijderen.

3. Na het verwijderen van de gebruiker wordt je doorgestuurd naar het overzicht met alle mensen. Bovenaan zie je de bevestiging dat de gebruiker verwijderd is.

Heeft u het antwoord gevonden?