Probeer de nieuwe Kwibuss šŸ¤©

Probeer de nieuwe Kwibuss eerst even zelf uit. Je ervaart de veranderingen en ziet hoe ze jouw werk eenvoudiger en prettiger maken. En je kunt altijd weer terug

Zet de knop om

Probeer de nieuwe versie vandaag nog uit. Het is makkelijk, snel en je doet het helemaal zelf.

Ga naar je profiel-instellingen door met je muis over je naam te bewegen. Klik dan op Profiel aanpassen in het uitklapmenu.

1. Scroll naar onder op jouw profiel-instellingen,
  2. Zet het vinkje aan bij Probeer de nieuwe Kwibuss,
  3. Klik op Wijzigingen bewaren.

Geniet van de nieuwe Kwibuss! šŸ™‚

Alleen jij krijgt nu de nieuwe Kwibuss te zien, zodat je rustig kunt rondkijken. Kwibuss uitrollen voor al je collega's? Dat is net zo eenvoudig: activeer de nieuwe Kwibuss voor jouw organisatie.

Terug naar de oude Kwibuss

Wil je even terug naar de oude omgeving? Terugschakelen naar Kwibuss 3.0 kan met dezelfde stappen.

1. Ga naar je profiel-instellingen door met je muis over je naam te bewegen,
  2. Klik dan op Profiel aanpassen in het uitklapmenu,
  3. Klik op de tab Sneak preview,
  4. Zet het vinkje bij Probeer de nieuwe Kwibuss uit,
  5. Klik op Profiel bewaren en...
  6. Je bent weer terug bij de oude Kwibuss. šŸ™‚