Maak Kwibuss helemaal in lijn met jullie unieke huisstijl

Voeg eenvoudig het logo, de kleuren en lettertypes van jouw huisstijl toe. Kwibuss is flexibel aan te passen. Je team voelt zich meteen thuis.

Standaard zie je in Kwibuss de blauwe kleur voor knoppen en links en zie je het Kwibuss-logo linksboven.

Maak het persoonlijker, dit pas je aan:

• Voeg het logo van je organisatie toe,
  • Pas de kleuren aan,
  • Kies de juiste lettertypes.

Zo kom je bij de huisstijl-instellingen:

1. Als je de oude Kwibuss nog gebruikt, wissel eerst naar Kwibuss 4.0.
  2. Dan: ga in het hoofdmenu naar Instellingen.
  3. Klik op de tab Huisstijl.

Waar vind je alle huisstijl-instellingen?

1. Ga eerst naar de nieuwe Instellingen-module. De link vind je onderaan het hoofdmenu:
  2. Je komt binnen op Organisatie.
  3. Klik dan op de tab Huisstijl.

Stel hier je logo, kleuren en lettertypes in.

Upload het logo

Upload het logo van de organisatie onder het kopje "Logo".

1. Klik op "Kies bestand", er opent zich een venster waarmee je naar het bestand kunt navigeren.
  2. Je kunt kiezen voor JPG- en PNG-bestanden.
  3. Bevestig het gekozen bestand.
  4. Klik onderaan de pagina op "Bewaren".

Pas de kleuren aan

Giet Kwibuss in de huisstijl-kleuren.

1. Hoofdkleur. De hoofdkleur wordt gebruikt voor knoppen, iconen, links en de menuitems in het hoofdmenu. Kies hiervoor een stevige, belangrijkste kleur uit de huisstijl.
  2. Achtergrondkleur. Dit is de kleur achter alle witte tegels. Kies hier voor een lichte kleur of een lichte variant van een belangrijke kleur uit de huisstijl. Deze kleur hoeft niet heel erg op te vallen, met een subtiele kleur verandert de uitstraling al snel in die van jouw organisatie.

Kies lettertypes

Om het helemaal af te maken kies je ook voor de lettertypes van de huisstijl. We laden de lettertypes in van Google Fonts. Waarschijnlijk zijn de lettertypes voor internet al voorgedefinieerd in jullie huisstijl, dus spiek daar vooral even om het juiste font te vinden.

1. Leestekst. De leestekst is alle tekst in berichten, documenten en meldingen.
  2. Koppen. Je kunt voor de koppen een ander font gebruiken.

Inlogpagina

Last but not least, laat ook de inlogpagina aansluiten met een foto van jullie huisstijl.

Inlogpagina, perfect passend bij jouw huisstijl! 🎨🔑

Laat je collega's zich thuis voelen meteen vanaf het moment dat ze inloggen. Naast de huisstijl pas je ook de inlogpagina met een foto van jouw organisatie. Hoe je dat doet wordt hieronder uitgelegd.