Welkom bij Meldpunt!

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen in Meldpunt.

Introductie van Meldpunt in 3 minuten

Met Meldpunt houd je alles bij dat er in je organisatie gebeurt en handel je meldingen samen af. Wil je een snelle introductie van Meldpunt? Check onderstaande video!

Overzichtspagina's

Je komt binnen op het overzicht van jouw lopende meldingen. Dat zijn alle actieve meldingen die jij hebt gedaan of waar je bij betrokken bent.

Jouw Afgeronde meldingen vind je onder de stop-knop. Die zijn klaar en afgehandeld, maar je kan er wel altijd nog bij om ze na te lezen.

Er zijn drie soorten meldingen

Ongevallen, ideeën en klachten:

Hoe doe je een melding?

Rechtsboven, via de groene knop met het plus-teken kun je een nieuwe melding openen. In dit Help-artikel wordt verder uitgelegd hoe je een melding doet.

Hoe ziet een melding eruit?

Een meldingpagina bevat alle relevante informatie over de melding handig in één overzichtelijke pagina. Links informatie over het ongeval, de klacht of het idee. Rechts in beeld zie je informatie over de melding.

Houd iedereen op de hoogte

Stel nou dat je een van de betrokkenen hebt gesproken en daarvan verslag wilt doen. Open dan de melding waar het over gaat, klik op "Maak een notitie bij deze melding" en type je bericht.

Wil je het team van deze melding op de hoogte brengen van je notitie? Klik dan op "E-mail deze notitie" en vervolgens klik je op "Notitie plaatsen" om je notitie te versturen. Hiervan krijgt het team dat bij deze melding betrokken is een mailtje.

Veel succes en dat Meldpunt maar mag helpen om jouw werk elke dag een beetje beter te doen!