Mail notities naar Meldpunt

Met notities houdt je je team eenvoudig op de hoogte van de voortgang van een melding. Voor het gemak worden deze notities automatisch gemaild naar de collega's die bij de melding betrokken zijn. Zo zijn ze direct op de hoogte. 

Voor nog snellere communicatie is het nu mogelijk om op mails vanuit Kwibuss te reageren. Een reactie verschijnt in de timeline bij de melding in Meldpunt. Zo hoef je niet altijd Kwibuss te openen om met elkaar te overleggen over een melding, maar wordt elke reactie wel vastgelegd in Meldpunt. 

In dit artikel

Notitie maken bij een melding

Plaats je een notitie, dan komt deze terecht in de tijdlijn van de melding. Onderin zie je dat de notitie automatisch wordt gemaild naar alle teamleden van de melding. 

Reageren op een e-mail uit Kwibuss

De mail die je vanuit Kwibuss ontvangt bevat de notitie, je ziet wie de notitie heeft gemaakt en over welke melding het gaat. Voorheen kon je alleen reageren in Meldpunt, maar dat hoeft niet meer! Je kunt namelijk ook direct reageren op die e-mail. In je mailprogramma reageer je zoals je gewend bent, door op "Reply" of "Reageer" te klikken.

Let op! Type je reactie boven de lichtgrijze zin ##- Type je reactie boven deze regel -##. Alle tekst boven deze zin wordt bewaard, maar alle tekst onder de grijze zin gaat verloren. 

Jouw reactie wordt direct naar Kwibuss gemaild en verschijnt als notitie in de tijdlijn van de melding. Ook worden alle andere teamleden op de hoogte gebracht met een mailtje — waar ze vervolgens ook op kunnen reageren. 

Net alsof je mailt, maar dan met Kwibuss

Zonder je mailprogramma te verlaten kun je communiceren met het team. Zo houdt je alle gesprekken, overwegingen en beslissingen bij elkaar op één plek voor iedereen inzichtelijk en kun je het later altijd op die ene plek terugvinden. 

Mail met ouders

Op dezelfde manier kun je ook mailen met ouders en andere betrokkenen vanuit de melding. Hoe je dat doet? Dat lees je in dit helpartike: mail met ouders vanuit de melding.

Heeft dit je vraag beantwoord? Dank je voor de feedback Er was een probleem bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog een keer.

Antwoord nog niet gevonden? Neem contact op Neem contact op